Estrada

Milijana ispričala šta joj je otac radio dok je bila dijete: “Zbog toga volim starije”

“Moj otac je oduvijek bio takav prema meni…”

Milijana Bogdanović i Milojko Božić - Blic.rs

Prije nego je Milijana Bogdanović sa svojim 53 godina starijim dečkom Milojkom Božićem ušla u “Parove”, ona je srbijanskim medijima otkrila je u kakvom je odnosu sa roditeljima, posebno sa ocem, koji ne želi ni da čuje za nju otkako ima partnera koji je mnogo stariji od nje, prenosi “Doznajemo“.

Ne zanima me šta moj otac kaže o meni, ne bih o njemu mnogo ni da pričam, on to nije zaslužio. Mama nas je zvala i dala nam podršku. Da se razumijemo, i tata da me je pozvao, ja bih najnormalnije, i poslije svega što je bilo, opet lijepo pričala sa njim, ali on me nije zvao. Moj otac je oduvijek bio takav prema meni, nevezano za Milojka – započinje priču Milijana i nastavlja:

On me je maltretirao. Kada sam bila mala, tukao me je i stalno kažnjavao. Ne sjećam se kada me je uzeo u naručje i mazio kao kćerku. Cijeli život patim za tim, zato valjda i volim starije muškarce.

Učesnica “Parova” tvrdi da je njen tata nikada ni u čemu nije podržavao, samo ju je gurao od sebe.

To mu mnogo zamjeram, mnogo mi je teško kada se prisjetim svih tih situacija, samo me povređuju i rastužuju – tvrdi Milijana i nastavlja da se prisjeća bolnih trenutaka.

Više puta sam mu dala šansu da mi se približi i izvini za one grozne dane, ali on je uvijek svaku moju šansu da stupimo u dobar odnos prokockao i uvijek bi me ponizio. Jednostavno, otac me se sigurno stidi i ne može da me prihvati ovakvu kakava jesam, a to je za mene bolno – tvrdi Milijana i dodaje šta su njen dečko sve pretrpjeli zarad veze.

Nas dvoje smo izloženi svemu i svačemu. Milojko i ja proživljavamo ovo samo zato što se volimo. Ako su komentari na Fejsbuku, pročitam ih, čak mi neki budu smiješni, a ovako nam niko do sada nije direktno u lice rekao da nas ne podnosi. Vjerovatno bi nam mnogi rekli svašta, ali ne smiju, pošto se plaše naše reakcije. Što se tiče pisanih komentara, tu može svako da piše šta hoće. Mi smo već sada svima koji su nam se smijali zapušili usta – navodi učesnica “Parova” koja se ovom prilikom osvrnula na najbitniji dio svog života.

Po prirodi sam veoma ljubomorna. Haos bi se desio kada bi me on prevario, ma ubila bih ga – završava Milijana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh