Estrada

U NESREĆI USMRTIO ČOVJEKA: Tony Cetinski napokon progovorio o velikoj traumi

Tony Cetinski usmrtio je Ibrahima Kevljenina kada je kolima prešao preko njega!

Tony Cetinski - Avaz.ba

Prema optužnici koja je potvrđena, Cetinski je 3. novembra 2017. oko 13.55 sati vozio Pustom ulicom u Rovinju. Dolaskom do nepreglednog zavoja ulijevo nije prilagodio brzinu, tvrdi tužilaštvo, zbog čega nije obratio pažnju na pješaka koji je ležao na putu. Vozilom je prešao preko 62-godišnjaka, koji je na leđima ležao na cesti uslijed srčane bolesti i u teškom akutnom pijanom stanju, piše “Express tabloid“.

Što se tiče optužnice i našeg pravosuđa, sve će se vidjeti u samom procesu koliko uistinu jesu ili nisu na strani činjenica i istine. Kao što sam rekao, kako sud odluči – tako će biti. Ako se ustanovi da sam kriv, za svoju ću krivicu i odgovarati – rekao je Cetinski.

Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se takvo šta dogodi. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može mjeriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina – rekao je Cetinski za “Republiku”.

Podsjetimo, kada je pjevač pregazio nesretnog čovjeka, kako bi došli do njega, morali su da pozovu vatrogasce, koji su pomjerili automobil i izvukli nesretnog čovjeka. Prema tadašnjim prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta nesreće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh