Estrada

Video u kojem Divna ima poruku za Karleušu slama srca: “Jelena, volim te i ti to znaš!”

O nevjerovatnom odnosu koji su imale Jelena Kareluša i njena majka Divna nije se mnogo znalo. A ono što jeste je da su bile veoma vezane i da je Karleuši majka bila i najbolji prijatelj.

Jelena i Divna Karleuša - Screenshot/YouTube

Međutim, mnogi se ne sjećaju da se Divna prije sedam godina pojavila u emisiji “Sve za ljubav” kako bi svojoj kćerki pokazala koliko je voli.

Naime, Jelenu je tada ekipa emisije kontaktirala kako bi jednom dečku koji je, navodno, prevario svoju djevojku 10 puta pomogla da je vrati. Međutim, sve je bila zamka za pjevačicu kojoj je majka Divna u jednom tržnom centru napravila transparent:

“Jelena, volim te najviše na svijetu i ti to znaš. Tvoja mama”, napisala je na transparentu Divna, što je Jelenu tada ostavilo bez riječi, piše “Republika“.

“Šta je ovo? Ovo je za mene? Pa gdje je ona”, pitala je iznenađena Karleuša i dobacila majci:

“Jesi li ti luda?”, bila je u šoku Jelena.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh