Estrada

Zašto je Zerina Hećo obrijala glavu? Internet gori, pojavila se fotka koja otkriva sve! PREVARILA NAS JE?!

Zerina Hećo š okirala je sve kada je sinoć obrijala glavu! Učenica rijalitija je nakon “Igre istine” otišla u kupatilo i obrijala glavu.

No image - Haber.ba

Spekulisalo se da je Zerina usred nervnog rastrojstva riješila da odsiječe kosu, a zatim je u razgovoru sa Minom Vrbaški otkrila da se na ovaj potez odlučila iz drugih razloga. Naime, ona sumnja da je bolesna jer je primijetila da joj u posljednje vrijeme opada kosa, te je riješila da se obrije dok u međuvremenu čeka rezultate, piše “Novi.ba“.

Ova vijest uzdrmala je društvene mreže i fanove “Zadruge”. Naime, pojedinci sumnjaju da je Zerina namjerno obrijala glavu, kao i da je plaćena za to.

“Šta sve radi za opstanak”, “Normalno da je obrijala glavu kada su joj ponudili par hiljada evra”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Ipak ima i onih koji žale Zerinu i smatraju da joj treba stručna pomoć.

Name, mnogi su izrazili zabrinutost u komentarima ispod snimka na Jutjubu na kom se vidi uplakana Zerina kako brije glavu.

“Bože spasi ovu djevojku, đavoli su ušli u nju”, “Ovo je žalosno gledati”, “Treba joj velika pomoć….”, samo su neki od komentara zabrinutih fanova Zerine Hećo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh