Estrada

ZORAN ŠUMADINAC ZAPROSIO MARIJU ŠERIFOVIĆ

Kad bi me upoznala vjerujem da bi promijenila mišljenje o meni. Bili bi pravi estradni par – prokomentarisao je Zoki.

Marija Šerifović i Zoran Šumadinac - Expresstabloid.ba

Na društvenim mrežama osvanuo je komentar Marije Šerifović u kojem sa nipodaštavanjem govori o novoj internet estradnoj senzaciji, koja puni klubove širom Evrope, Zoranu Šumadincu.

Nedavno u popularnoj emisiji ‘Amidži show’, na pitanje Ognjena Amidžića da prokomentariše tu izjavu, nije čak smatrala za shodno da izgovori njegovo ime. Pitali smo Šumadinca da da komentar na ovu izjavu, kao i da iznese svoj stav o Mariji Šerifović.

Žao mi je ako se to što ja radim ne sviđa Mariji. Ja nisam pjevač. Zabavljam ljude na svoj način. Sa druge strane, smatram da je ona jedna od najvećih muzičkih zvijezdi ovih prostora. Svim srcem sam navijao za nju na Evroviziji. Ona je i jedna divna mlada žena. Volio bih i da je upoznam. Slobodan sam čovjek, sviđa mi se i možda bih je i zaprosio, pošto je i ona slobodna. Kad bi me upoznala vjerujem da bi promijenila mišljenje o meni. Bili bi pravi estradni par – prokomentarisao je Zoki u svom stilu, nasmijan i krajnje pozitivan, piše “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh