Estrada

PREDIVAN GEST: Dragana Mirković pomaže bolesnoj Vesni Zmijanac!

Srbijanska folk pjevačica Vesna Zmijanac već duže vrijeme boravi u svom raskošnom domu na Bukulji jer joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo usljed problema sa povišenim pritiskom, a njena kolegica Dragana Mirković joj je pritekla u pomoć.

Vesna Zmijanac i Dragana Mirković - Expresstabloid.ba

Naime, Vesna već godinama ima probleme sa štitastom žljezdom, koje uprkos brojnim tretmanima i redukovanom ishranom nije uspjela da riješi, pa s vremena na vrijeme joj se zdravstveno stanje pogorša.

Vesna ima jako visok pritisak i to joj jako smeta. Zbog toga se povukla i otišla na Bukulju. Tamo je čist vazduh, koji njoj izuzetno prija, ali njeno stanje ne može da se riješi izolacijom na planini jer njoj ipak treba pomoć iskusnih i priznatih ljekara – otkrio je izvor magazin “Scandal“.

Kako joj je Dragana dobra prijateljica, Vesna joj se požalila da se danima ne osjeća dobro, pa je Mirkovićka riješila da uzme stvar u svoje ruke i angažuje najbolje ljekare iz Beča koji će Zmijanćevoj moći da pomognu.

Vesna je hrabra i nikada ne kuka, ne voli nikome da se žali, a sve probleme rješava sama. Neće nikoga da opterećuje, a posebno ne kćerku Nikoliju, koja ima malo dijete i radi punom parom. Jedina osoba kojoj je otvorila dušu i rekla da se ne osjeća dobro je Dragana Mirković. Njih dvije su dobre prijateljice, a Dragana se poprilično potresla dok je slušala drugaricu šta joj govori. Iako Vesna misli da će se oporaviti sama na planini, Dragana za to neće ni da čuje jer zna kroz šta je sve Vesna prošla prije nekoliko godina. Rekla joj je da će kontaktirati sa svojim prijateljima ljekarima iz Beča i da će joj zakazati detaljne preglede – navodi izvor.

Nakon ozbiljnog razgovora sa prijateljicom, Vesna bi uskoro trebalo da otputuje u Beč kako bi započela liječenje.

Dragana voli da učini, a posebno kada je u pitanju pomoć za druge ljude, tu nema vrdanja. Vesna bi trebalo uskoro da se spakuje i da ode kod Dragane u Austriju, gdje će provesti nekoliko dana. Obaviće sve neophodne analize, a Luče iz Kasidola će sve vrijeme da bude uz nju – otkriva izvor za pomenuti magazin.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh