Estrada

Karleušu usred “Zvezda Granda” ponizila koleginica zbog skandala, Saša napravio haos!

Nije mogla da se smiri!

Jelena Karleuša - Alo.rs

Haos u privatnom životu Jelene Karleuše prenio se i na žiri “Zvezda Granda” Iako su gotovo svi pazili da ne povrijede JK, koja je vidno utučena i veoma osjetljiva, Snežana Đurišić nije odoljela a da ne pecne srbijansku pjevačicu vezano sa aferu sa Ognjenom Vranješem, pa je na konto fotografije prokomentarisala nešto u stilu – svi znamo da si to ti. Te Snežanine riječi u trenutku su iznervirale Karleušu, koja se onda obratila Popoviću.

– Saša, bolje ušutkaj Snežanu da je ja ne ušutkam – rekla je Jelena, a kada se Saša obratio Snežani, ona je sve negirala.

Snežana je pokušala da se izvuče, pa se pravdala Popoviću kako ništa od toga nije rekla, ali Sašu nije mrzilo da provjeri, pa kad je saznao da je to sve ipak istina, obratio se Snežani prilično oštro.

– Slagala si me, Jelena priča istinu! Jelenu ne mogu da mijenjam, ali tebe mogu – navodi izvor lista “Svet“.

Ove Popovićeve riječi veoma su potresle Snežanu, ali je svjesna i sama da nije trebalo da doliva ulje na vatru, no pokušala je da se opravda, ali joj to na kraju nije uspjelo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh