Estrada

KARLEUŠA STIGLA NA “GRAND”! Svi su odmah uočili promjenu

Jelena Karleuša opet je posljednja stigla na snimanje “Zvezde Granda”, koje se održava u studiju u Košutnjaku. Ona je i danas u pratnji menadžera došla poslije 15 sati, a ovaj put nije bilo nikakvog fizičkog kontakta, već je menadžer stao u stranu kako bi pustio novinare da obavljaju svoj posao.

Jelena Karleuša - Scandal.rs

Jelena nije davala nikakve izjave, a mnogi su primijetili promjenu na njoj. Stavila je nadogradnju i opet ima dugu kosu, a ni ovaj put naočale nije skidala sa lica, piše “Blic“.

Jelena Karleuša – Scandal.rs

Podsjetimo, Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospijeli u javnost. Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dvije godine, a Karleuša je u jednom obraćanju javnosti i prijetila Vranješu. Srbijanska pjevačica je u jeku afere otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, gdje su u porodičnom okruženju proslavili njegov rođendan, a zatim se u strogoj tajnosti vratila u Srbiju.

Jelena Karleuša – Scandal.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh