Estrada

OSTAVILA AMERIČKOG BIZNISMENA: Razvela se kćerka Suzane Mančić

Teodora Kunić, kćerka Suzane Mančić, razvela se od bogatog Amerikanca za kojeg se u tajnosti udala u martu prošle godine.

No image - Haber.ba

Razlog za krah bračne zajednice, navodi naš izvor, jesu nepremostive razlike u karakteru između njih dvoje i sve češće nesuglasice koje su imali u posljednjih šest mjeseci. Ovu odluku Suzanina nasljednica donijela je prije tri mjeseca i odmah je to saopštila majci, piše “Kurir“.

– Suzani je bilo krivo kada je od kćerke čula za razvod, ali se, naravno, nije protivila tome. Donekle, ona je bila i svjesna da će brak između njih dvoje teško opstati, jer je taj čovjek 20 godina stariji od Teodore. Suzanina kćerka će najvjerovatnije ostati u Americi, nema namjeru da se vraća u Srbiju – rekao je izvor, blizak srbijanskoj voditeljici.

Kada smo pozvali Mančićevu za komentar, ona nije željela ni da sasluša pitanje.

– Nemam vremena, zdravo – poručila je ona.

Podsjetimo, Teodora i njen sad već bivši suprug vjenčali su se prije deset mjeseci u Las Vegasa. Za njihovu intimnu ceremoniju nije znala čak ni Suzana, koja se nakon nekoliko dana oglasila i potvrdila sretne vijesti.

– Eto, udala se moja Teodora u Las Vegasu. Niko nije znao. Sada sam zvanično tašta – rekla je tada Mančićeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh