Estrada

Cijela bivša Jugoslavija zna njegov hit “Ala, ala”: A evo kako danas izgleda i šta radi Sejo Kalač

Malo ko ko sluša narodnu muziku ne zna ko je Sejo Kalač. Poznati pevač krenuo je sa svojom karijerom davne 1991. godine, izdao je ukupno 10 albuma, a hit koji ga je proslevio jeste “Ala, ala”, koji je poznat duž cele bivše Jugoslavije. Poznati pjevač danas ima 53 godine.

Sejo Kalač - Kurir.rs

Poslušajte kako Sejo pjeva pjesmu “Ala, ala”:

https://youtu.be/-5I0Tn_GC68

Podsjetimo, bio je jedan od glavnih likova u animiranom. filmu “Džet set” iz 2007. godine.

Sejo Kalač i dan danas aktivan. Nastupio na koncertu posvećenom Ninu Rešiću, gdje je otpjevao Ninovu legendarnu numeru “Ti si ćerko tatin sin”. Objavio je svoju pjesmu koja nosi naziv “Zlatna medalja”, koju je promovisao na “Grand” televiziji, piše “Novi.ba“.

Pogledajte kako danas izgleda Sejo Kalač:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh