Showbiz

ZBOG NJEGA SE MARINA TUCAKOVIĆ RAZVELA: Bio joj je najveći oslonac

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra prošle godine, a do poslednjeg trenutka uz nju je bio njen suprug Aleksandar Radulović Futa sa kojim je provela decenije u braku.

Vijest da je njihov sin Milan Laća Radulović iznenada preminuo potresla je celu estradu, a upravo su on i Futa bili Marinin najveći oslonac tokom najtežih dana. Marina je tokom braka sa Futom dobila dva sina, a Miloš Radulović nažalost je preminuo prije majke, a potom je saznala da boluje od raka.

Brak sa Futom, sama Marina nazivala je često turbulentnim, ali ipak, on je odolio i godinama i velikim iskušenjima. Ostali su zajedno do kraja.

Mnogi ne znaju da je Marina pre udaje za Futu bila u braku, a razvela se upravo zbog njega.

„Mi smo trideset i nešto godina bruto zajedno, a neto neću da računam. Malo odbijemo. Ali nisam se nikad razvodila od Fute. Prije njega imala sam jedan brak koji je kratko trajao, možda godinu dana, i zbog Fute sam se razvela“, rekla je svojevremeno Marina za „Story“.

Njen suprug nikada nije voleo da izlazi i da se javno eksponira, dok je Marina bila boem, pa je često sa prijateljima organizovala druženja, a ponekad je sa sinom Milanom odlazila u kafanu ili neki klub.

Iako je živio povučeno Futa je sa Marinom napravio neke od najvećih hitova, koji se i danas rado slušaju i pjevaju.

„Opet imam razloga da živim“ koju pjeva Ana Bekuta, „Nikom nije ljepše nego nama“ i „Loša sreća“ od Viki Miljković, „Poželi sreću drugima“ i „Hajde da se volimo“ od Lepe Brene, „Zašto nosiš prsten moj“ od Mire Škorić, „Gde ću sad, moja ružo“ i „Rađaj sinove“ od Džeja Ramadanovskog, „Lijte kiše“ od Zorice Marković, „Laže me vino“ od Harisa Džinovića i mnoge druge delo su Aleksandra Radulovića Fute.

Jednom prilikom je Žika iz grupe “Zana” otkrio kako se rodila ljubav između Marine i Fute.

“Futa, njen životni saputnik, je došao da zamijeni Igora Jovanovića, mog gitaristu koji je bio u vojsci, krenuo je sa nama na turneju, i tu su se i upoznali”, pričao je Žika za Blic i dodao:

“Mislim da je tu buknula ljubav i emocije između njih dvoje. Tako je to bilo, morali smo da nađemo novog gitaristu i došao je on koji je fantastičan instrumentalista, mislim da je jedan od najboljih gitarista koje ovaj region ima.”

Futi takođe nije bilo strano da pjeva prateće vokale, a odlično svira i klavijature. Marina je u nekoliko navrata javno pričala da joj je upravo Futa bio najveći oslonac, kao i da je ni u jednom trenutku nije napuštao.

“Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lijekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvijek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gdje hoću, eto o tome maštam, da putujemo negdje daleko. Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno”, pričala je Marina o braku sa Futom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh