Internet

Do čak 300 Mbps: IZ TELEMACHA STIŽU NAJVEĆE BRZINE INTERNETA DO SADA!

Kompanija Telemach sa zadovoljstvom obavještava postojeće korisnike da od 1.11.2019. godine, diže brzine interneta korisnicima EON i Grande paketa. Naime, korisnici navedenih paketa od novembra 2019. uživat će u još bržem internetu – do čak 300 Mbps na cijeloj mreži!

Brzine do čak 300 Mbps na cijeloj Telemach mreži - PR/Haber.ba

Nove Telemach brzine omogućit će još brže surfanje, veći kapacitet prijenosa podataka, brže dijeljenje slika i videozapisa i još mnogo toga.

Nove brzine u EON i Grande paketima paketima razveselit će sve one kojima je superbrzi stabilni internet preduslov bezbrižnog svakodnevnog privatnog ili poslovnog funkcionisanja, kao i omogućiti još bolje Telemach iskustvo.

Telemach za svoje korisnike donosi najviše po najboljoj cijeni! Iz ove kompanije ističu da uz EON Smart Box svaki TV postaje Smart TV, na kojem se može pratiti preko 16.000 naslova u EON Video klubu, zatim vraćati sve TV sadržaje do 7 dana unazad na svim platformama, te glasovno pretraživati dostupni sadržaj.

U okviru svoje nove ponude, kompanija Telemach svojim postojećim i novim korisnicima omogućuje internet brzine od 100 mb/s u EON Light paketu, pa do čak 300 mb/s u paketu EON Premium.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh