Zdravlje

NARODNI LIJEK KOJI POMAŽE: Riješite se glavobolje i popravite vid

Nakon 10 dana tretman će značajno poboljšati cirkulaciju krvi, a sama masaža će podstaći regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva

Okoštavanje vrata je teško izliječiti, ali za to postoji narodni preparat. Osteohondroza je bolna i praćena osjećajem nelagodnosti u vratu, a rezultira gubitkom osjećaja u rukama.

Ovaj jednostavan prirodni lek brzo i efikasno ublažava bol i sve druge simptome okoštavanja vrata. Nakon tretmana nećete osjećati bol narednih pet godina. Ova mešavina za masažu se priprema sa nerafinisanim biljnim uljem i solju (po želji možete koristiti morsku vodu).

Sve što ti treba je: 10 kašika soli i 20 kašika ulja (maslinovo, suncokretovo).

Uputstva: Pomiješajte sastojke u staklenoj posudi i zatvorite je. Poslije nekoliko dana vidjećete laganu mješavinu u tegli.

Upotreba: Svako jutro umasirajte lijek u bolno mjesto.

U početku je potrebno masirati 2-3 minuta, a zatim povećati vrijeme za još 2-3 minuta dnevno dok ne dođete do 20 minuta masaže dnevno. Zatim obrišite vrat vlažnom krpom.

Nakon 10 dana tretman će značajno poboljšati cirkulaciju krvi, a sama masaža će podstaći regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva. Osjetićete olakšanje. Glavobolje će nestati, vid i cirkulacija će se poboljšati jer će se tijelo očistiti od toksina, normalizovati metabolizam.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh