Zdravlje

Simptom raka se vidi na ovoj ženi: Ugledala ga je i spasila sebi život!

Američka televizijska novinarka Viktorija Prajs nedavno je otkrila da ima tumor na štitnoj žlijezdi, a do ove dijagnoze došle je sasvim slučajno. Naime, jedna gledateljka se javila ovoj voditeljka, upozorivši je da pregleda izraslinu koju je uočila na njenom vratu.

“Kao novinarka imala sam puno posla otkako je počela pandemija. Smjene kojima nije bilo kraja, a događaja za izvještavanje nikad više. Morala sam da se prilagodim radu na daljinu i preuzmem ulogu istraživačkog novinara. Pratili smo najvažniju zdravstvenu priču vijeka, ali zdravlje mi je bilo zadnje na pameti”, započela je svoju ispovijest na Tviteru.

“Sve dok prošle sedmice nisam dobila e-mail od jedne gledateljke, koja je na mom vratu primetila izraslinu. Napisala mi je da ju je ista podsjetila na nešto slično što je ona imala. U njenom slučaju riječ je bila o karcinomu”, napisala je dalje mlada voditeljka.

“Ćao, gledala sam vesti koje si vodila. Primetila sam da imaš izraslinu na vratu. Molim te, idi proveri da li ti je sve u redu sa štitnom žlezdom. Podseća me na moj vrat, a ispostavilo se da imam kancer. Vodi računa o sebi”, stajalo je u mejlu koji je Viktorija dobila od zabrinute gledateljke.

Viktorija je zaista otišla kod ljekara nakon ove poruke, a ispostavilo se da je zaista bolesna. U ponedjeljak ima zakazanu operaciju.

“Lekari kažu da se širi, ali ne previše. Nadamo se da će ovo biti moja prva i zadnja operacija”, napisala je u tvitu i dodala se da se svi nadaju da joj hemoterapija za sada neće biti potrebna.

“Da nisam primila taj e-mail, ne bih otišla kod doktora, a karcinom bi nastavio da se širi. Zauvek ću biti zahvalna toj ženi, koja nije imala nikakvu obvezu da upozori mene, potpunog stranca. Svet je ovih dana surovo mesto. Ne zaboravite da se brinete za sebe. Brinite se jedni za druge”, poručila je ova novinarka sa Floride,piše ŽenaBlic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh