Zdravlje

Izliječite sinuse za samo 5 dana, a upravo će vam toliko biti dovoljno da se riješite neugodnih glavobolja

Snusitis prati glavobolja ili pak napetost pri vrhu nosa, iznad obrva ili pak obraza, a mnogima kod takvih bolova ne pomažu klasični analgetici.

sinusi-lijek-novi.ba

Umjesto nedjelotvornoga trovanja takvim preparatima, pokušajte posegnuti za prirodnim rješenjem, pipe “Novi.ba“.

Izvrstan saveznik u borbi protiv sinusitisa je – hren. Naribajte ga, stavite u staklenku pa prelijte vinskim octom, a zatim dobro zatvorite. Smjesu držite deset dana na sobnoj temperaturi uz povremeno miješanje.

Nakon deset dana, nekoliko puta dnevno otvorite staklenku i duboko udišite miris hrena po pet minuta. Istu tekućinu noći nalijte na maramu i svežite preko čela ili stavite na potiljak. Terapija traje pet dana, a upravo će vam toliko biti dovoljno da se riješite neugodnih glavobolja.

Jedno od rješenja je i da naribate 50 grama hrena, ubacite ga u pet decilitra vode i prokuhate ga. Spomenutu mješavinu iskoristite za parenje (stavite glavu iznad posude, pokrijete se ručnikom i duboko udišite nekoliko minuta).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh