Moda i ljepota

Frizeri tvrde da će žene u 2021. POLUDJETI za OVOM FRIZUROM: Stilizuje se za 5 minuta, lako se održava, svestrana je i nudi beskrajne mogućnosti

Bob frizura je na vrhuncu popularnosti već treću sezonu zaredom, a to nas ne čudi – praktična je, laka za održavanje, briše godine s lica i izgleda vrlo šik.

Kosa - Cosmopolitan.rs

U 2021. godini klasični bob dobija i novu varijantu, za koju frizeri kažu da će biti najpopularnija. Reč je o klasičnom bobu koji se oslanja na androgeni izgled, što prati tendenciju da se trendovi zasnivaju na uniseks konceptu.

Ova frizura je dobila i adekvatan naziv – boyfriend bob, što to ne znači da je kratka i podseća na mušku, već da je akcenat na ležernosti i jednostavnosti iste.

Frizura – Zena.Blic

Boyfriend bob podrazumeva da je kosa ravno ošišana, bez ikakvih prelaza i stepenova, te da seže malo ispod ušiju, odnosno da je u ravni sa bradom ili kraće.

To daje nekomplikovan, androgeni izgled koji daje prostora da istaknete svoju ženstvenost na drugi način – šminkom, nakitom ili odećom, a ne frizurom, prenosi “Zena Blic“.

Ovakav bob je jednostavan za oblikovanje – dovoljno je da kosu pređete četkom za feniranje nekoliko minuta.

Ako, ipak, poželite da dobijete nešto ženstveniju i razbarašeniju frizuru, i to je moguće, zato je boyfriend bob i vrlo svestran. Naime, dovoljno je da nanesete penu za kosu ili je blago uvijete figarom, i već ćete imati sasvim drugačiji efekat.

Ova frizura se lako menja i nudi beskrajne mogućnosti, iako na prvi pogled ne deluje tako, ali uz dodatak traka, rajfova, šnalica sve postaje moguće.

A, s druge strane je i neopterećujuća – štedi vam vreme za pranje, sušenje i stilizovanje, te ako ste lenji dovoljno je da se samo očešljate, i opet će izgledati sjajno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh