Moda i ljepota

IMAJU I SVOJ Instagram PROFIL Roditelje najljepših blizanki na svijetu optužuju: “Ukrali ste im djetinjstvo!”

Prošlo je devet godina od kad su rođene “najljepše blizanke na svijetu”.

Ave Marija i Leah Rose - Blogspot

Njihova majka Jaqi je svega tri mjeseca nakon njihova rođenja znala da će se njene djevojčice, Ave Marija i Leah Rose, kad-tad krenuti baviti modelingom. Štoviše, obitelj Clements je već tada potpisala ugovor s jednom agencijom u Los Angelesu, ali su svega nekoliko mjeseci kasnije roditelji odlučili da je ipak još prerano za razmišljanje o karijeri ovih dviju prelijepih djevojčica, piše Index.

Stvari su se promijenile kada su Ave Marija i Leah Rose napunile sedam godina. Točno na njihov rođendan mama im je predložila da bi se, uz ples i plivanje, mogle baviti i modelingom.

“Bile su naprosto oduševljene tom idejom. Jedva su čekale da počnu”, tvrdila je tada ponosna mama koja im je gotovo odmah napravila i Instagram profil.

Već su pozirale za brojne časopise poput La Petite Magazine, Petite Adele clothing, VÉG-A-PORTÉR i Airfish.

“Protekla godina bila je zaista zabavna i uzbudljiva za Avu i Leah”, izjavila je Jaqi za BuzzFeed te je istaknula kako djevojčice svakim danom imaju sve više ponuda za modne suradnje.

Iako na spomenutom Instagram profilu imaju više od milijun pratitelja koji su očarani ljepotom ovih djevojčica, sve je više onih koji tvrde kako njihovi roditelji “iskorištavaju ljepotu svoje djece” te da su im “ukrali djetinjstvo”.

O cijeloj slučaju raspravljali su i korisnici Reddita gdje su pojedinci optužili roditelje da iskorištavaju Avu i Leah samo kako bi na njima zaradili.

“Zašto ljudi to rade? Jesu li društveni mediji postali sve? Zašto im oduzimaju djetinjstvo?” napisao je jedan od korisnika koji nimalo ne podržava način života obitelji Clements.

Drugi su otišli korak dalje te su zaključili kako je takvo ponašanje za njih ravno “zlostavljanju djece”.

“Sav taj make-up i fotošop? Fuj!” kratko i jasno je napisao jedan od korisnika Reddita.

Ipak, Jaqi tvrdi da djevojke iskreno vole i uživaju u modelingu, ali i da uopće ne zarađuju puno novaca od cijele ove priče. Štoviše, tvrdi da trenutno ulažu puno više novca, nego što ga ustvari zarade, ali da se nada da će djevojčice početi i zarađivati kako bi si jednog dana mogle platiti fakultet ili pak kupiti automobil.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh