Moda i ljepota

ZANOSNA SARA: Prije nego što joj je Vranješ poslao poruku, žene su joj SVAKI DAN PISALE

Sara Petrović, fitnes instruktorka, dospjela je u centar pažnje domaćih medija nakon što je objavila u Instagram ‘Story’ opciji da joj se udvarao fudbaler Ognjen Vranješ koji puni naslovne strane novina u posljednjih mjesec dana.

Sara Petrović - Instagram

Sara već neko vrijeme uspješno radi kao fitnes instruktorka i od malih nogu je zainteresovana za sport. Trenutno živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima iz kojih objavljuje savjete za trening, piše “Žena“.

Naime, Petrović je nedavno pozvala pratioce da joj se pridruže izazovu u kojem 10 dana neće konzumirati ugljene-hidrate i šećer, i redovno će upražnjavati vježbe koje im je predstavila u klipovima.

Najveći dio publike koji prati Saru su žene koje su oduševljene njenim savjetima, fotografijama i nerijetko je hvale u komentarima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

At first they will ask why you’re doing it. Later they will ask how you did it! @fortiusdubai @nike @train_sf @i.am.ivan.stan

Objavu dijeli SARA PETROVIC (@sarapetrovic._)

“Saro super si. Stavi nešto i od ishrane i količini koju jedeš”, “Jedina na Instagramu kao motivacija”, “Bravo ženo”.

Sara ja za sajt “BEHAFE” imala poruku za sve djevojke.

Volite svoje tijelo čak i sve svoje nesavršenosti jer u tome je draž. Uvijek nam treba materijala za određenu izgradnju, igrajte se, mijenjajte svoj oblik i uživajte u svim čarima fitnesa i pravilnog načina ishrane.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh