Kako bundeva djeluje na organizam? Evo zašto je korisna za sve koji pate od visokog krvnog pritiska i šećera...
Stari domaćini nikada nisu kupovali so baš po takvoj mjeri, već je u kući morala da postoji dovoljna rezerva.
Kod najboljih poslastičara, recept za baklavu se ne zaustavlja na orasima, puteru i šećeru... evo šta je neophodno da bi bila najbolja.
Svima je dobro poznato koliko med pozitivno utiče na imunitet, međutim, količina ovog prirodnog zaslađivača nije uvek ista za svakoga, upozorava ruska...
Ajvar se priprema od nekoliko vrsta paprika, paradajza, začina, patlidžana i luka. Postoji u ljutoj i blagoj verziji.
Piletina se smatra jednom od najsvestranijih vrsta mesa. Apsolutno je tačno da često koristimo piletinu u mnogim obrocima. Iako je piletina obično...
Pravi se od tikve ili malo većih tikvica.
Društvene mreže su u posljednje vrijeme preplavljen slatkim rolnicama, koje su ništa drugo do slatke prženice.
Da li ste znali da se vaši omiljeni slatkiši iz detinjstva lako mogu napraviti kod kuće? Da, da biste napravili prirodne i...
Pravi savjet od svjetski priznatog doktora Hrista Mermerskog