Hrana i piće

ZABORAVITE NA PRŽENICE OVAKO PRIPREMLJEN HLJEB ĆETE OBOŽAVATI: Napunite sirom, pa ispržite – prste da poližeš

Umjesto prženica za doručak ili večeru napravite hljeb punjen sirom.

Hljeb - PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY

Doručak je najvažniji obrok i nemojte da ga preskačete. Sada umjesto prženica napravite hljeb punjen sirom. Najlakša i najbrža priprema će vas oduševiti, a ukus je nevjerovatan. Možete da služite i kao predjelo sa nekim zanimljivim sosom, kao što je tartar.

Sastojci:

  • tost hljeb
  • sir
  • 2 jajeta

Priprema:

Razvucite oklagijom kriške hljeba. Ivice premažite razmućenim jajetom da se lakše zalijepe. Stavite parče sira i savijte krišku u trougao. Umočite u umućena jaja sa malo soli. Pržite na vrelom ulju, prenosi Stvar ukusa.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh