Bebe i djeca

Ova žena ima 37 godina i čeka 12. dijete. Trudna je svake godine od 2008.

37-godišnja Courtney Rogers u slatkom je iščekivanju 12. djeteta. Trudna je svake godine od 2008., kad se udala za pastora Chrisa

inde

Ovaj par iz Santa Fea već ima 11 djece: Clinta (11), Claya (10), Cadea (9), Callie (7), Casha (7), Colta (6), Casea (6), Calenu (4), Caydie (3), Coralee (2) i Caris (1).

12. beba stiže u ožujku, a obitelj već štedi novac pa koriste platnene pelene i ne kupuju gotove grickalice, već za užinu jedu voće koje uzgajaju u vlastitom vrtu. Courtney je bila djevica kad se udala, a kontracepciju ne koristi jer, kako kaže, ne zna kako.

“Ljudi nas ponekad osuđuju. Ne vole velike obitelji i smatraju da ne možemo brinuti o toliko djece. Nije me briga jer su to stranci koji nas uopće ne poznaju”, kaže za The Sun.
“Htjela sam djecu, ali nisam imala specifičan broj. Suprug je predložio 10, toliko ih je imala njegova majka. Nakon 10 sam se i dalje osjećala mladom i imam osjećaj da je obitelj sa šest dječaka i šest djevojčica savršena”, dodaje.
Svu djecu školuju kod kuće. Courtney je domaćica koja brine o farmi. Kaže da je oduvijek sanjala o tome da bude mama. Nažalost, u ovih 13 godina Courtney je doživjela i tri pobačaja,piše Index

“Obično ujutro doručkujemo oko 8 sati i onda školujem djecu do 11 ili 11:30. Tada čistimo i ručamo. Bebe onda idu spavati, a starija djeca moraju biti tiho. Poslije još učimo, obavljamo poslove na farmi, čistimo i večeramo. Djeca obično pogledaju crtiće i onda ih spremamo za spavanje. U krevetu su do 20 ili 20:30”, opisala je svoj dan.

Sa životom je, ističe, sretna. Na hranu tjedno troši između 2500 i 3500 kuna. Za božićne darove i blagdansku odjeću planira izdvojiti između 14 i 20 tisuća kuna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh