BIZnews

U Mostaru se gradi najluksuzniji kompleks do sada, evo ko je investitor

Urbani vrtovi su naziv projekta čija gradnja počinje u Mostaru, a iza kojeg se krije posebno osmišljen kompleks stanova.

INSTAGRAM/URBANIVRTOVI

Radi se o kompleksu od 146 luksuznih stanova u 4 odvojena objekta, odnosno zgrade, piše BosnaInfo.

Posebnost ovog kompleksa je i to što je zatvorenog tipa, što garantira maksimalnu privatnost, a budući stanari na raspolaganju imaju i privatni vrt s bazenom, dječjom igraonicom i travnjacima.

Kupcima su na raspolaganju jednosobni, dvosobni, trosobni stanovi, te čak 12 luksuznih penthousa s jacuzzijima i privatnim wellness sobama.

Ovaj moderni kompleks ispunjava sve potrebe povezujući različite stilove života u nevjerovatno ugodan životni prostor.

Uz navedeno, dostupno je 160 garažnih parking mjesta, kao i dodatna vanjska parking mjesta. Osigurano je i održavanje javnih površina, recepcija, kao i video nadzor kompleksa.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh