BIZnews

Predstavljen toranj u Sarajevu od 50 spratova

Drugog dana Sarajevo Business Foruma brojne bh. kompanije predstavit će svoje proizvode i projekte stranim investitorima – učesnicima ove trodnevne investicijske konferencije.

Predstavljen toranj u Sarajevu od 50 spratova - Avaz.ba

U hotelu ‘Hills’ već je postavljeno desetak štandova, a danas će biti održane i prezentacije.

Među učesnicima će se naći i kompanija “Avaz”, koja će predstaviti projekt “Ski Tower”.

Toranj bi trebao biti visok oko 250 metara i imati više od 50 spratova. Projekt i maketa ‘Ski Towera’ izazvali su najviše pažnje prisutnih investitora.

Štand “Avaza” posjetili su direktor BBI banke Amer Bukvić, zajedno s gostima iz Dubaija, među kojima je i Mohamed Ibrahim el-Shaibani, rukovodilac investicijske korporacije Dubaija (DIC) i jedan od ključnih predstavnika vlade Emirata, te Ahmed bin Saeed el-Maktoum, član kraljevske porodice.

Maktoum je, između ostalog, CEO i predsjednik ‘Emirates Group’, predsjednik ‘Dubai Worlda’, predsjednik osiguravajuće kompanije ‘Noor Takaful’…

Investitore iz Dubaija s novim megaprojektom “Avaza” upoznao je direktor marketinga kompanije Sead Numanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh