Aktuelno

Trump: Vratit ćemo Ameriku pod našu kontrolu

Bivši američki predsjednik Donald Trump održao je u Ohiu prvi masovni skup nakon odlaska iz Bijele kuće gdje je još jednom iskoristio priliku da kritikuje rad sadašnje američke administracije, ali i da najavi svoje planove za izbore 2024. godine.

Donald Trump - Twitter

Iako je Trumpovo pojavljivanje na skupu trebalo predstavljati podršku republikancu Maxu Milleru u borbi za mjesto u Kongresu, Trump je govor iskoristio kako bi kritikovao sadašnju vlast u SAD-u, ali i najavio planove za predsjedničke izbore 2024. godine.

Uzevši u obzir “predsjedničku” scenografiju koja ga je pratila dok je držao govor, te slogan “Spasimo Ameriku”, Donald Trump je jasno poručio kako nema namjeru odustati od politike te da je izvjesno kako će se kandidovati i 2024. godine.

“Dobili smo izbore dva puta, i vjerovatno ćemo morati dobiti i treći put. Moguće je. Vratit ćemo Zastupnički dom, vratit ćemo Senat, i ubrzo ćemo vratiti i Ameriku”, rekao je Trump.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh