Aktuelno

Voz u Vogošći usmrtio muškarca

U Vogošći kod Sarajeva jučer je voz usmrtio muškarca M.H. (1949.) iz Vogošće, objavili su iz MUP-a Kantona Sarajevo, objavio je Klix.

voz - Radiosarajevo

Policija je u 9:30 sati obaviještena da je voz, koji saobraća od Rajlovca do Zenice, udario muškarca u blizini ulice Ahmeda Rizve. Po dolasku na mjesto nesreće, zatečen je teretni voz kojim je upravljao mašinovođa E.L. Hitna pomoć je na mjestu događaja konstatovala smrt.

O nesreći je obaviješten dežurni Kantonalni tužitelj u Sarajevu, a koji je rukovodio uviđajem izvršenim od službenika MUP-a Kantona Sarajevo uz angažovanje sudskih vještaka.

Tijelo nastradalog je preveženo u prosekturu groblja Bare, gdje će biti izvršen pregled, a po potrebi i obdukcija. Policija nastavlja na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog događaja, saopćili su iz MUP-a Kantona Sarajevo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh