Fudbal

Javio se na Instagramu: Ronaldo se oglasio prvi put nakon što je Messi osvojio Svjetsko prvenstvo

Portugalac se oglasio nakon ispadanja od Maroka u četvrtfinalu, a od tada nije bilo ni glasa od njega.

Kristijano Ronaldo - Tanjug/AP

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo (Cristiano) oglasio se prvi put nakon što je završilo Svjetsko prvenstvo u Kataru, piše avaz.

Mundijal u Kataru je trebao biti njegov posljednji na kojem će igrati, ali moguće da će pokušati i za četiri godine da osvoji Svjetsko prvenstvo, jer je njegov najveći rival Lionel Mesi (Messi) uspio ispuniti svoj san i osvojiti popularnu “Boginju”.

Ronaldo se oglasio nakon ispadanja od Maroka u četvrtfinalu, a od tada ni glasa od njega. Trenirao je u Valdebasu, Realovom trening centru, špekulisalo se gdje će nastaviti karijeru, ali se Portugalac nije oglašavao.

Dok traju špekulacije da će potpisati ugovor sa Al-Nasrom, Ronaldo se oglasio na Instagramu gdje je objavio fotografiju sa treninga u bazenu.

Objava Ronalda na Instagramu


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh