Film i TV

Amber Heard u najavi prvog intervjua nakon suđenja: Ne možete misliti da je bilo pošteno

U svom prvom intervjuu otkako je okončano suđenje prije dvije sedmice, Amber Herd je rekla da razumije zašto je porota presudila u korist njenog bivšeg supruga Johnnyja Deppa.

Amber Heard - Tanjug/AP

“Ne krivim ih”, rekla je Heard u najavi intervjua u emisiji “Today”, koju je objavio NBC.

“Zapravo razumijem. On je omiljeni lik i ljudi smatraju da ga poznaju. On je fantastičan glumac”, rekla je za Deppa.

U najavi intervjua, prikazano je kako je Heard raspravljala o aktivnostima društvenih medija vezano za tužbu i opisala je praćenje slučaja na internetu kao “nepravedno”, izvještava NBC.

“Nije me briga šta neko misli o meni ili kakve prosudbe želite da donesete o onome što se dogodilo u privatnosti mog doma, u mom braku, iza zatvorenih vrata. Ne pretpostavljam da bi prosečna osoba trebalo da zna te stvari. I zato to ne shvatam lično”, rekla je.

“Ali čak i neko ko je siguran da zaslužujem svu ovu mržnju i bijes, čak i ako mislite da lažem, ipak me ne biste mogli pogledati u oči i reći mi da mislite da je na društvenim mrežama došlo do fer predstavljanja. Ne možete mi reći da mislite da je ovo bilo pošteno”, dodala je.

Nakon šest sedmica svjedočenja u okrugu Fairfax u Virginiji, porotnici su utvrdili da su i Johnny Depp i Amber Heard odgovorni za klevetu jedno protiv drugog.

Depp je dobio 15 miliona dolara odštete nakon što je porota utvrdila da ga je Heard klevetala u tekstu Washington Posta. Depp je također proglašen odgovornim za klevetu protiv Heard, a porota je zvijezdi “Aquamana” dodijelila 2 miliona dolara odštete.

Depp je prvobitno podnio tužbu za klevetu protiv Heard kao odgovor na članak koji je napisala za Washington Post u kojem je detaljno opisala njeno iskustvo s nasiljem u porodici.

U januaru 2021., Heard je tužila Deppa za 100 miliona dolara nakon što je jedan od Deppovih advokata tvrdio da su njene optužbe o seksualnom zlostavljanju “prevara”. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh