Film i TV

RIJALITI REKORDERKA: Ovo je SPISAK SVIH MUŠKARACA sa kojima je Mina Vrbaški bila samo pred kamerama!

Spisak je pozamašan…

Mina Vrbaški - Screenshot

Svaka osoba kada izađe iz rijaliti programa, često ističe da zatvoren prostor i te kako utiče na njih i da se veoma često zaljube i stvore odnos sa svojim partnerom kroz rijaliti. Neko ko je imao najviše ljubavi, jeste najnovija ukućanka Bijele kuće Mina Vrbaški.

Nakon skandala sa Šakom Polumentom, Mina je dobila poziv za “Zadrugu 1“ i tu počinje njena učestala promena partnera. Na samom početku ušla je u vezu sa pevačem Nemanjom Đerićem Đeksonom, za koga se vješto borila sa rijaliti učesnicom Anđelom Vešticom.

U toku iste sezone, rijaliti učesnica je zatim uplovila u vezu sa Tomom Panićem. Panić, je danas pronašao mirnu luku sa pevačicom Nadeždom Biljić, sa kojom ima zajedničkog sina Longa.

Mina je nastavila dalje sa svojim sezonama, i ušla u narednu. Na počeku iste uplovila je u vezu sa Jovicom Putniković. Njihova veza nije dugo opstala, ali je i svakako jedna u nizu. Podsjećanja radi, Jovicu je Maja Marković prevarila sa Alenom Hadrović u četvrtoj sezoni, te su kasnije postali i roditelji.

Poslije Jovice, na red je došao i Marko Marković. Mnoge žene su pale na njega, poslije Mine, Ana Korać, koja je izuzetno kratko bila sa njim, te i Stanija Dobrojević sa kojom je i dan danas u vezi.

Nakon njih, na red je došao Savo Perović, sa kojim je Mina bila veoma kratko. Poslije kratke veze, pa i odnosa, rijaliti učesnica je sa Perovićem ostala u prijateljskim odnosima i bila dio njegovog spota.

Pored Sava, Mina je u istoj sezoni bila i u kratkoj vezi sa Ervinom Mujakovićem, ali i sa bratom Lune Đogani, Adamom Đogani.

U “Zadruzi 3”, broj momaka se malo i smanjio. Rijaliti učesnica, je ovu sezonu započela, burnom vezom, sa Vladimirom Tomovićem.

Ubrzo, ovoj vezi došao je kraj. Mina je uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarrpašićem. Ova veza bila je burna, ali za ovu vezu su mnogi pričali da je velika ljubav. Nakon samog rijaliti, u spoljnom svijetu, pokušavali su da održavaju ovu vezu, ali je i ona doživjela krah.

U “Zadruzi 4“, Mina je već nakon mjesec dana, uplovila u odnos sa Filipom Carom, koji je kasnije zamijenio Majom Marinković, pa zatim Maju, Dalilom Dragojević.

Da se Mina zaustavila na Caru, nije, nakon njega ulazi u kratak odnos sa Franom Pujasom.

Poslije tog kratkog odnosa, ulazi u odnos i sa Mišelom Gvozdenović.

Da li je to kraj, ostaje da vidimo, jer je odskorašnja pjevačica postala učesnik i pete sezone rijalitija “Zadruga”. Spekulisalo se da ulazi zauzeta, mnogi pišu da će se pomiriti i sa Mensurom, koji je trenutno u vezi sa Milicom Veselinović, a pomirenje nije isključeno, jer je Mina dosad uvijek ulazila zauzeta, ali i bila spremna da uplovi u novi odnos u rijalitiju. Ipak, sve veće su indikacije da će njeno srce ovog puta osvojiti Mateja Matijević, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh