Svaštara

INDIJSKI HOROSKOP ZA JANUAR: 4 znaka će proći kao “BOSI PO TRNJU”, čeka ih teška besparica, a 1 da se čuva u saobraćaju

Indijski horoskop za januar 2022. donosi nevolje za četiri znaka Zodijaka.

tibetanski horoskop - Hayat

Indijski astrolozi kažu da će druga polovina januara za većinu znakova proteći bez većih problema, ali četiri će proći kao “bosi po trnju”. Saznajte koji ste znak u indijskom horoskopu i da li ste među ovim najnesretijim znakovima.

Ovan/Bik (Mesha) 14. april – 14. maj

U drugoj polovini januara će osobe rođene u ovom znaku imati potrebu da uvedu velike promjene. Međutim, ne bi trebalo da donose ishitrene odluke. Na poslu će situacija biti haotična, nekad čak i stresna. Astrolozi savjetuju da ne ulaze u nepotrebne rasprave i da emocije drže pod kontrolom. Osim toga, postoji veliki rizik od saobraćajnih nesreća, pa je bolje da ne sjedaju u kola kada su ljuti i nervozni. Uprkos stabilnim prihodima, neće se osjećati “komotno” s novcem jer će imati velike troškove.

Bik/Blizanac (Vrishabha) 15. maj – 14. jun

Od 15. januara pripadnike ovog znaka očekuje dosta stresa. Oni koji su otputovali za praznike u nadi da će ostaviti probleme za sobom, prevarili su se. Sve muke su ih sačakale kada su se vratili i neće imati izbora nego da ih rješavaju. Dugogodišnji neprijatelji ovog znaka će se potruditi svojski da im zagorčaju život. Uz dosta truda i strpljenja će uspjeti da iz nedaća izađu kao pobjednici.

Jarac/Vodolija (Makara) 15. januar – 12. februar

Cijeli januar će za predstavnike ovog znaka biti napet, a živci im “nategnuti” do krajnjih granica. Moraće da donose mnoge odluke, a glava im neće biti “bistra”: Velika je vjerovatnoća da će nešto “presjeći” u bijesu i to će im se vratiti kao bumerang. Astrolozi savjetuju ovom znaku da ne prebacuje posao na druge i da ne dozvoli sebi da bude lijen. Moguće je putovanje u inostranstvo, ali ni ono im neće donijeti mir.

Vodolija/Ribe (Kumbha) 13. februar – 14. mart

Svi izbori koje napravite u drugoj polovini januara neće donijeti očekivane rezultate. Zbog stalnog stresa, mogući su problemi sa spavanjem, a koji će opet još više pojačati nervozu. Predstavnici ovog znaka se nalaze u začaranom krugu i ne znaju kako da se “iščupaju”. Ovi problemi povezani su sa poslom, službenim putovanjima i bilo kojim projektom u vezi sa inostranstvom. Troškovi će im biti ogromni pri kraju januara i pravo je čudo ako prežive mjesec bez pozajmce.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh