Region

Vučić otkazao neke obaveze, njegova savjetnica potvrdila: Predsjednikovo zdravlje nije bilo u redu

Nadam se da će sve biti u redu, kazala je Suzana Vasiljević

Aleksandar Vučić - N1info.com

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je neke obaveze po savjetu ljekara, rekla je njegova savjetnica za medije Suzana Vasiljević.

– Predsednikovo zdravlje nije bilo u redu, a sutra uveče stiže Ursula fon der Lajen i prekosutra smo u Nišu sa njom, obeležavamo početak radova na novom železničkom koridoru, nakon toga idemo u Dubai i svakodnevni problemi na Kosovu, tako da morao je malo da stane. Tako da smo odlučili, odnosno lekari su predložili da malo stane i napravi pauzu, rekla je Vasiljević.

Na pitanje da li bi javnost trebalo da bude zabrinuta odgovorila je odrično. “Nadam se da će sve biti u redu, prosto je premor u pitanju”, rekla je savjetnica predsjednika Srbije, prenosi RTS.

Kako je navela Vasiljević, sastanci zakazani za utorak s ambasadorima Rusije i Kine pomjereni su za srijedu. Otkazan je i Vučićev najavljen govor na dvodnevnoj konferenciji “Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište – korak prema zajedničkom tržištu EU” u Novom Sadu,piše Oslobodjenje


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh