Svaštara

Horoskop / Juni 2021. je kao stvoren za Blizance, Bika i Raka, biće puni se*sualne energije i zračit će harizmom

Juni je mjesec koji mnogi sa nestrpljenjem iščekuju i mjesec u kojem počinje ljeto.

Žena - Astrosudbina.com

Obzirom da se u junu dešava promena godišnjih doba, to sa sobom nosi i jake astrološke aktivnosti.

Tri znaka Zodijaka posebno će biti puni dobre energije tokom juna 2021. godine.

Blizanci
U junu ćete biti puni energije. Šta god da radite – moći ćete to da uradite za polovinu vremena koje vam obično treba.

Ulaganje u vezi sa vašim prebivalištem/stanom ili kućom će vam se isplatiti. Dobar je period i da posjetite advokata i potražite pravni savet.

Ne fokusirajte se previše na svađe sa partnerom, ukoliko ne želi da razgovara sa vama. Dajte mu/joj vremena, jer će se situacija poboljšati sama od sebe.

Bik
Vaš stav oslobodit će vas stvari koje su vas dugo mučile: Sumnje, nelojalnosti, depresije, nedostatka vjere, pohlepe, vezanosti, egoizma i ljubomore.

Juni je pogodan period za kupovinu kućnih aparata i malo veća ulaganja.

Otkucaji vašeg srca u junu će svirati muziku ljubavi u ritmu sa vašim partnerom. Može se desiti da će vas neko iz vaše prošlosti kontaktirati i učiniti vam dan nezaboravnim.

Ljubav, poljupci, zagrljaji i zabava – ovaj mjesec je posvećen romantici sa vašom boljom polovinom.

Možda popustite strogoći i oslobodite gurmana u sebi i uživate u odličnoj hrani.

Rak
Uspjeh iz prethodnog perioda podiže vam samopouzdanje. Iako je novac važan element za vas, nemojte postati toliko osjetljivi na njega da vam pokvari veze.

U junu ćete imati onaj dodatni djelić energije zbog kojeg ćete biti spremni da se ‘žrtvujete’ i organizujete događaje za svoju ekipu. Imat ćete slobodnog vremena za druženje i stvari koje najviše volite da radite.

Doseći ćete vrhunac ljubavi i romantike sa partnerom. Osjećaj usamljenosti ponekad vas zabrinjava, posebno u danima kada nemate mnogo posla. Pokušajte da ga maknete u stranu i lijepo se provedite sa prijateljima, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh