Svaštara

VODITELJ DAO OTKAZ, POSLIJE 7 GODINA ODLAZI SA GRANDA Odlazi i lijepa voditeljica, EVO NA KOJOJ ĆEMO IH TELEVIZIJI SADA GLEDATI

Voditelj Igor Ćurčić je poslije sedam godina prekinuo saradnju sa “Grand televizijom”. On je odlučio da pređe na “BN televiziju”, a kako je je otkrio, glavni krivac za tu njegovu odluku je Goran Čomor.

– Promjene su normalna stvar u ovom poslu u kome sam već 15 godina. Glavni “krivac” za promjene je moj prijatelj i kolega Goran Čomor – rekao je Ćurčić za „Espreso“.

Inače, podsjećamo da je Čomor prije nekoliko mjeseci takođe napustio “Grand” i prešao je na ovu televiziju iz Bijeljine.

Pored Gorana i voditeljka Bojana Lazić napustila je istu medijsku kuću.

– Tačno je da sam dala otkaz na “Grandu” i da sam uveliko u pregovorima sa jednom televizijom sa nacionalnom frekvencijom, ali za sada ne mogu ništa više da kažem. Uskoro ćete sve znati – rekla je lijepa voditeljka.

https://www.instagram.com/p/CBczUVxjCEH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh