Svaštara

Prednosti i nedostaci svakog horoskopskog znaka u vezi: Škorpije pune strasti, Jarčevi su veoma pouzdani

Horoskopski znak vašeg partnera može da vam otkrije mnogo o njemu.

Par - Infpult.info

Svaki znak zodijaka ima svoje specifične osobine koje čine njegov karakter i time ga čine jedinstvenim.

Kada su u pitanju pozitivne i negativne strane znakova zodijaka u vezi, zvijezde mogu veoma mnogo da vam pomognu da vidite kakav će vaš partner da bude u vezi. Ako volite avanture i zabavu u vezi onda je partner u znaku Ovna najbolji izbor za vas, a ako želite nekoga kome ćete moći da povjerite svoje tajne onda je Rak pravi izbor za vas.

Ovan: Ovan je uvijek spreman za avanturu i zabavu. Puni su energije i vole da eksperimentišu pa možete očekivati da če vam veza sa Ovnom biti veoma strastvena i aktivna. Negativna strana ovog znaka je ta što oni znaju da budu previše strogi prema sebi, a takođe su poznati po tome što vam neće uvijek odgovarati na poruke i pozive.

Bik: Veoma su ljubazni i pored njih ćete se osjećati sigurno i zaštićeno. Negativna strana Bikova je ta što su veoma tvrdoglavi i kada se uhvate za nešto neće lako popustiti.

Blizanci: Sa njima vam nikada neće biti dosdno. Uvijek će da se trude da vaše potrebe stave na prvo mjesto. Veoma su inteligentni i vješti su u komunikaciji. Negativna osobina im je to što misle da su pametniji od svih ostalih. Previše akaliziraju i nerviraju se zbog sopstvenih odluka.

Rak: Rakovima uvijek možete da vjerujete. Oni će uvijek prema vama da se ponašaju dostojanstveno. Negativna stvar kod ovog znaka je ta što su skloni čestoj promjeni raspoloženja. U jednom momentu su srećni, dok su u drugom tužni i uzrujani.

Lav: Osobe rođene u ovom znaku su sposobne svaku situaciju da učine zabavnom i zanimljivom. Sa njima ćete imati najljepše iskustvo. Negativna stvar kod njih je ta što nemaju osjećaja za osjećanja drugih mogu lako da vas uvrijede.

Djevica: Na njih se uvijek možete osloniti. Veoma su zrele osobe i uvijek će da brinu o vašim osjećanjima. Ono što je kod njih negativno je to što mogu biti pretjerano osjetljivi i sumnjičavi.

Vaga: Oni su majstori u ljubljenju. Veoma su vješti u flertovanju i uz njih ćete se uvijek osjećati privlačno. Negativna stvar je ta što nikada ne znate o čemu razmišljaju i uvijek će se truditi da izbjegnu svaki sukob.

Škorpija: Veza sa Škorpijom je puna strasti, duboka i intenzivna. Negativna stvar je što ta njihova strast može biti pretjerana pa čak i zastrašujuća.

Jarac: Jarčevi su jedan od najpouzdanijih znakova i sa njima nikada nećete imati problema kada je u pitanju odanost. Negativna stvar je ta što vole da kontrolišu i skloni su manipulaciji.

Vodolija: Sa Vodolijama će vam uvijek biti lako i ugodno i sa njima ćete uvijek naučiti nešto novo. Negativna stvar je ta što znaju biti veoma zamišljeni i imaju problem sa pokazivanjem osjećanja. Postaju agresivni kada ne mogu da kontrolišu neku situaciju.

Ribe: Oni ne samo da će biti vaš partner u vezi, već će biti i vaš najbolji prijatelj. Uvijek će da se trude da razumiju vas i vaša osjećanja. Negativna stvar je to što su previše osjetljivi. U stanju su da se distanciraju od vas bez da vam objašnjavaju zbog čega se tako ponašaju, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh