Crna hronika

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Teslića poginuli majka i kćerka

Na magistralnom putu M1 – 108 u mjestu Buletić, područje opštine Teslić, sinoć oko 23:25 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su poginule dvije osobe.

Policija RS - Ilustracija/Nezavisne.com

Iz PU Doboj su saopćili da su u saobraćajnoj nesreći su učestvovali G. B. (20) koji je upravljao automobilom Audi i Fiat registarskih oznaka kojim je upravljao Z.L. (44) u kome su bila njegova supruga S. L. i dvoje djece.

Od zadobijenih povreda smrtno su stradale majka S. L. (36) i kćerka D. L. (19), dok su teške tjelesne povrede zadobili vozač Z. L. i četverogodišnje dijete.

Z. L. i dijete prevezeni su u Opštu bolnicu Doboj, a onda na UKC RS u Banja Luku i njihovo zdravstveno stanje je veoma teško, saopćeno je iz PU Doboj, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh