Crna hronika

Pokušao zapaliti benzinsku pumpu, radnika udario šakom u glavu

Policiji prijavljeno da je nepoznata osoba polomila staklo na vratima benzinske pumpe, potom bacila zapaljen opušak od cigarete na tlo i uzela pištolj za točenje goriva u namjeri da zapali pumpu.

Točenje goriva - Blogspot.com

Banjalučka policija uhapsila je Bobana R. (25) iz Laktaša zbog sumnje da je počinio krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, izazivanje opće opasnosti i tjelesna povreda.

Policijskoj stanici Laktaši jučer je prijavljeno da je nepoznata osoba polomila staklo na vratima benzinske pumpe u mjestu Trn, potom bacila zapaljen opušak od cigarete na tlo i uzeo pištolj za točenje goriva u namjeri da zapali benzinsku pumpu.

U namjeri da to učini, pokušao ga je spriječiti radnik pumpe, kojeg je osumnjičeni Laktašanin fizički napao nanijevši mu tjelesne povrede.

Nezvanično se saznaje da ga je udario šakom u glavu.

– O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima – saopšteno je iz PU Banja Luka, piše “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh