Politika

Lijanović nakon oslobađajuće presude: One koji su organizirali proces stići će suze moje majke

Jerko Ivanković Lijanović, bivši ministar u Vladi FBiH i predsjednik stranke Radom za boljitak, nakon što ga je Sud BiH oslobodio svih optužbi Tužilaštva, poručio je da vjeruje da će sve one koji su ga hapsili i organizirali proces stići suze njegove majke.

Lijanović- Avaz

– One koji su me hapsili dva dana prije početka izborne kampanje, kao zamjenika premijera i ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH, i koji su organizirali ovaj cijeli proces, vjerujem da će stići suze moje majke. Nanijeli su štetu meni, uništili su firmu ”Lijanovići”, koja je bila lider u svojoj djelatnosti u BiH i regiji čak prije 20 godina. Nažalost, nanose štetu svim stanovnicima naše domovine – rekao je Lijanović, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh