Estrada

Zorica Brunclik postala baba!

Kćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zlata, porodila se danas i na svijet donijela djevojčicu kojoj su njen suprug, pjevač Miloš Vujanović, i ona odlučili da daju ime Milica.

Zorica Brunclik - Pulsonline.rs

Sretna majka porodila se u beogradskom Narodnom forntu. Porodica je presretna zbog prinove, a slavlje povodom rođenja Milice biće upriličeno večeras kod Zorice i Kemiša u Krnjači, u porodičnom okruženju.

“Hvala, hvala vam puno, presretni smo. Mi smo sada ponosni baba i djed. Još uvijek smo u Narodnom frontu, Zlata i beba se osjećaju dobro”, rekao je Kemiš za “Pink“.

On je dodao da je sve super prošlo.

“Odabrali smo ime, svi želimo da se beba zove Milica. To je onako pravo srpsko ime, sviđa se i Zorici i Kemišu”, rekao je prije dva mjeseca Miloš Vujanović, piše “Blic”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh