Film i TV

SA NJIM JE DOBILA KĆERKU ANITU! Bivši muž Snežane Savić oženjen je 30 godina mlađom glumicom, a u 76. godini je dobio blizance!

Njega je ludo volela.

Snežana-Savić-Alo

Glumica Snežana Savić nakon razvoda od supruga, reditelja i scenariste Dragoslava Lazića nijednog emotivnog partnera nije pokazala u javnosti.

Snežana je ćerku Anitu dobila u braku sa Dragoslavom, a njihov se brak završio nakon nekoliko godina zajedničkog života. Tada je svako od njih krenuo svojim putem.

Dragoslav se ponovo oženio i to 30 godina mlađom glumicom, Draganom Turkalj, sa kojom je u 76. godini dobio blizance ćerku Iskru i sina Lazara.

Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira – Bate Živojinovića. 2003. se se venčali i u manastiru Zlatenac kod Svilajnca, prenosi alo.

Dragoslav i Dragana su dugo priželjkivali da dobiju decu, a kako izgleda mlađa žena poznatog scenariste, pogledajte u nastavku:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh