Estrada

OŽALOŠĆENA KARLEUŠA OD TUGE ZA MAJKOM ODSJEKLA KOSU

Komemoracija radijske voditeljke Divne Karleuše, koja je preminula u nedelju u 61. godini, održana je u zgradi Radio Beograda, u Kamenoj sali, u 11 sati. Sahrana je na Novom bežanijskom groblju u 14.30 sati.

Jelena Karleuša na komemoraciji - Kurir.rs

Srbijanska pop diva nijemo, bez riječi je primala saučešće, sve vrijeme spuštenog pogleda, a od nje se nisu odvajali Duško Tošić, koji je držao za ruku, i tetka Danijela.

Jelena je u zgradu Radio Beograda ušla na sporedni ulaz, dok je Duško Tošič zajedno sa Jovanom ušao na glavni ulaz. Pop diva je na komemoraciju stigla sva u crnom, na glavi je nosila veo, a svi su primijetili da je skroz odsjekla kosu, piše “Kurir“.

Na komemoraciju su zajedno krenuli Jelena Karleuša, koja je crnim velom prekrila lice, i Duško Tošić sa svojim najbližim saradnicima.

Jelena Karleuša na komemoraciji – Kurir.rs

Podsjećamo, Divna Kareluša preminula je poslije borbe sa opakom bolešću, kancerom pluća, sa kojim se borila posljednje tri godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh