Svaštara

U ovim znakovima rađaju se žene koje muškarce osvajaju bez ikakvog truda

NEKI horoskopski znakovi posebno se ističu svojom sposobnošću da osvoje muškarce kao od šale.

Žena - Mondo.rs

Žene rođene u tri znaka posjeduju jedinstvene osobine koje ih čine neodoljivima. Otkrijmo tko su one i što ih čini tako privlačnima.

Lav

Žene rođene u znaku Lava prirodno zrače samopouzdanjem i karizmom. Pod utjecajem Sunca, koje predstavlja sjaj i vitalnost, Lavice su često u centru pažnje gdje god se pojave. Njihova prisutnost je dominantna i energična, a njihova sposobnost da se istaknu bez da pritom djeluju nametljivo, čini ih neodoljivima. Lavice su majstorice flerta i koriste svoj šarm i eleganciju da zavedu, a njihova toplota i velikodušnost često zapečate dojam.

Škorpion

Škorpionke su poznate po svojoj intenzivnosti i strastvenoj prirodi. Vladajući planeti, Mars i Pluton, donose im magnetnu privlačnost i prodorni pogled koji može prodrijeti do srži bilo koje osobe. Posjeduju enigmatičnu auru koja intrigira i mami, a njihova sposobnost održavanja tajanstvenosti često podgrijava zanimanje. Škorpionke znaju kako zadržati pažnju svojom snažnom emocionalnom prisutnošću i ne boje se pokazati svoju autentičnu stranu, što ih čini neodoljivima.

Blizanci

Blizanke, pod utjecajem Merkura, planeta komunikacije, imaju dar govora i sposobne su voditi razgovore koji su istovremeno duhoviti i intelektualno stimulativni. One su društvene leptirice koje lako sklapaju nova poznanstva i radoznalo istražuju različite teme, što ih čini izuzetno zanimljivim sugovornicama. Njihova razigranost i mladenački duh privlače pažnju, a sposobnost da se lako prilagode bilo kojoj situaciji čini ih privlačnim partnericama, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh