Svaštara

Maj 2024. godine biće mjesec luksuza i bogatstva za Blizance, Djevicu, Strijelca i Vodoliju

Maj važi za najljepši proljećni mjesec , kada nas lijepo vrijeme nas prosto poziva da svaki slobodan trenutak provodimo napolju, a upravo u ovom periodu, sreća se dodatno smiješi nekim znacima Zodijaka.

Ljubav - Banjalucanke.com

Zvijezde im najavljuju nevjerovatan uspjeh, a fantastičan je trenutak za nove početke, ulaganja i donošenje pravih finansijskih odluka.

Astrolozi predviđaju da će nebeski tranziti donijeti promjene koje uopšte ne očekujete – maj će biti mjesec ljubavi, novca, luksuza i sreće.

Saznajte da li ste baš vi među majskim srećnicima.

Blizanci

Blizanci, u ovom periodu biste trebali da razmislite o velikim i značajnim ulaganjima.

Nakon više meseci napornog rada, konačno ćete uspeti da danete dušom i pošteno odmorite – osećaćete se izuzetno prijatno.

Povoljne promene na polju karijere preslikaće se i na vaš privatni život – u kući vas očekuje udobnost i potpuna harmonija.

Druga polovina maja biće odličan period za promet nekretnina – moguće je da vam se smeši povoljna ponuda za kupovinu kuće.

Djevica

Devicama će maj biti posebno naklonjen po pitanjima srca – donosi vam pregršt romantike i ljubavi.

Ukoliko ste dugo tražili pravu osobu, vrlo je verovatno da će vam se konačno ukazati prilika da upoznate nekog zaista posebnog – vašu srodnu dušu.

Osetićete leptiriće u stomaku čim ju sretnete, tako da praktično ne postoji šansa da propustite priliku, kada Amor odapne svoju strelicu.

Međutim, pristupite čitavoj situaciji oprezno – duboko udahnite i budite pažljivi.

Što se tiče problema koji su vas mučili proteklih meseci, ne brinite, jer će nestati kao rukom odeneseni.

Oslobodićete se strahova i nesigurnosti i osećaćete se kao potpuno nova osoba.

Strijelac

Strelčeve u maju očekuju brojni zanimljivi i prijatni događaji.

Iskoristite ovaj mesec na najbolji mogući način – izolacija od prijatelja je najgora stvar koju si možete prirediti, pa ne biste trebali da čamite kod kuće.

Druženje sa porodicom i prijateljima i odlazak na raznovrsne društvene događaje predstavljaće prijatno i korisno iskustvo, koje će vam nahraniti dušu.

Astrolozi predviđaju da ćete privlačiti novac poput magneta, a postoji dobra šansa da upoznate uticajne osobe koje će pomoći daljem razvoju vaše karijere, piše luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh