Svaštara

Isprobajte ove trikove štednje prema vašem horoskopskom znaku: Novac će rasti neprekidno!

Evo koje su mjere štednje prema zvijezdama najbolje za svaki horoskopski znak!

Novčići - Ilustracija / Nezavisne.com

Ovnovi

Umesto da odmah skačete na kupovinu, dajte sebi 30 dana razmišljanja. To će vam pomoći da razlikujete stvarne potrebe od trenutnih želja.

Bikovi

Probajte jedan dan u nedelji bez trošenja novca. Planirajte unapred, pripremite obroke kod kuće i osetite radost onoga što već imate.

Blizanci

Otvorite poseban štedni račun i jasno odvojite novac za štednju od onoga za trošenje. To će vam pomoći da bolje upravljate svojim finansijama.

Rakovi

Naručivanje namirnica putem interneta može vam pomoći da kontrolisete svoje troškove i izbegnete impulsivne kupovine u prodavnici.

Lavovi

Postavite si mesečni džeparac za male želje. To će vam pomoći da bolje kontrolišete svoje impulse i uštedite za važne stvari.

Djevice

Iskoristite svoje veštine i naučite kako sami obavljati poslove poput popravake ili izrade stvari. To će vam pomoći da uštedite novac i osjećate se samostalno.

Vage

Razmislite o deljenju i razmeni sa prijateljima kako biste kontrolisali svoje troškove. Stvaranje plana odgovornosti za štednju može biti korisno.

Škorpije

Primenite pravilo 50/15/5: potrošite 50% na osnovne potrebe, štedite 15% i ostavite 5% za hitne troškove. Ostatak možete potrošiti kako želite.

Strelci

Planirajte svoje troškove na osnovu svojih putovanja i aktivnosti. Razmislite o alternativnim opcijama kako biste uštedeli novac.

Jarčevi

Razmislite o kupovini polovnih ili vintage stvari kako biste uštedeli novac i smanjili svoju potrošnju.

Vodolije

Uključite male trikove poput isključivanja kućanih aparata kada ih ne koristite kako biste uštedeli energiju i novac.

Ribe

Proučite primere drugih na društvenim mrežama kako biste naučili male trikove štednje i smanjili svoje troškove, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh