Svaštara

Tri horoskopska znaka koja teško podnose životne promjene

ZA NEKE ljude svaka promjena može potaknuti negativne osjećaje i nelagodu.

Pixabay.com

Među tim pojedincima nalaze se ova tri horoskopska znaka koja jako teško podnose životne promjene, bilo da se radi o malim ili velikim promjenama. Oni bi bili najsretniji kada se ništa ne bi mijenjalo i kada bi njihova zona udobnosti ostala zauvijek ista.

Rak

Nježni su i osjetljivi znakovi koji često teže stabilnosti i sigurnosti. Za njih su životne promjene poput potresa koji uzdrmava temelje njihovog emocionalnog svijeta. Vole poznato i rutinu, te im je teško prihvatiti nepredvidljive situacije.

Bik

Bikovi vole stabilnost i udobnost u svim aspektima života. Za njih su životne promjene poput narušavanja savršeno uređene ravnoteže koju su pažljivo izgradili. Njihova otpornost na promjene često proizlazi iz želje za očuvanjem udobnosti i poznatog okruženja.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj sklonosti detaljima i planiranju. Ne vole promjene, na neočekivane promjene gledaju kao na prekid temeljito razrađenih planova, zbog čega osjećaju stres i nelagodu. Vole kontrolu nad situacijom i teško se prilagođavaju kad se stvari ne odvijaju prema njihovim očekivanjima, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh