Svaštara

7 stvari koje niste očekivali da ćete raditi kada stupite u brak

Sjećate li se kad ste prvi put upoznali svog partnera i uvijek ste morali izgledati i mirisati najbolje što možete? Ti dani su prošli. S vremenom u braku dolaze promjene u kojima nije sve savršeno i mirisno

Mnogi maštaju o susretu s idealnom osobom koju gledaju s ljubavlju i divljenjem. No u stalnoj vezi dogodi se stvarnost, a sve je manje vatrometa i lijenih jutra te je sve više svakodnevnih stvari. Dakle, razgovori se pretvore u teme kao što su djeca i standardni problemi, partneri promijene ponašanje.

Gdje je nekad bio vatromet, tu su sada telefonski pozivi o pokvarenim kućanskim aparatima i pelenama. Ali te promjene nisu nužno loše. Ponekad se stvari dramatično promijene i shvatite koliko odnos postaje bolji. prenosi 24sata

Evo devet smiješnih stvari za koje niste mislili da ćete ih učiniti kad se vjenčate.

1. Njuškanje donjeg rublja s poda na dan pranja kako bi se utvrdilo je li čisto ili ne

Lako je zapitati se – u kakvu se osobu pretvaram.
2. Puštanje vjetrova ili podrigivanje u njihovoj prisutnosti

U početku je zastrašujuće. Hoće li te ostaviti? Hoćeš li se ikada više zbližiti? Gledate ih krajičkom oka, a kad se počne smijati, shvatite da ste dobro odabrali partnera.
3. Dopustiti suprugu da gleda porod

Ovo bude poseban doživljaj pa na kraju prepričava kako mu je bilo i na koji je način to doživio.

4. Odbijate počistiti nered koji je napravila druga polovica

Jednostavno odustanete od čišćenja, neka on to sredi kad dođe doma. Naime, postavlja se pitanje – kako jedna osoba može napraviti takav nered s jednom staklenkom Nutelle i nožem za maslac?

5. Toliko se naljutite da odbijate spavati pored njih…

…ali onda se usred noći uvučete natrag u krevet jer vam nedostaju

Pokušavate zaspati i jednostavno ne možete. Oko jedan poslije ponoći si o priznate i ušuljate se natrag. Ujutro se možete pretvarati da ste još uvijek ljuti.

6. Slušati preglasnu obitelj partnera

S vremenom se priviknemo na obitelj partnera pa ih jednostavno prihvatimo takve kakve jesu.
7. Odlazak sa super zabave kući radi gledanja televizije

Poslali su vam poruku sa fotografijom svojih nogu u krevetu i televizorom u spavaćoj sobi. Nekim je životnim zadovoljstvima jednostavno preteško odoljeti, pa se ode i sa super tuluma kući na zajedničko gledanje filma, piše Your Tango.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh