Svaštara

Otkrijte koji cvijet najbolje predstavlja vaš horoskopski znak

SVAKI horoskopski znak ima jedinstveni karakter, a samim time i cvijet koji ga simbolizira. U nastavku ćemo istražiti koji cvijet najbolje predstavlja svaki od dvanaest horoskopskih znakova.

Žena - Pixelizam.com

Ovan – Tulipan

Ovnovi su poznati po svojoj energiji, entuzijazmu i liderskim vještinama. Tulipani u jarkim bojama savršeno odražavaju dinamičnu i hrabru prirodu Ovnova.

Bik – Ruža

Bikovi vrednuju ljepotu, stabilnost i uživanje u senzualnim zadovoljstvima. Ruža, kraljica cvijeća, predstavlja strast, ljubav i tradiciju – karakteristike koje cijene Bikovi.

via GIPHY
Blizanci – Lavanda

Blizanci su poznati po svojoj prilagodljivosti i komunikativnosti. Lavanda, s nježnim cvjetovima i privlačnim mirisom, simbolizira društvenu prirodu i mentalnu agilnost Blizanaca.

Rak – Bijeli ljiljan

Rakovi su emotivni, intuitivni i brinu o obitelji. Bijeli ljiljan, simbol čistoće i empatije, odražava duboke emocije i zaštitničku prirodu Raka.

Lav – Suncokret

Lavovi su snažni, ponosni i vole biti u centru pažnje. Upečatljivi suncokret simbolizira njihovu potrebu za sjajem i divljenjem.

Djevica – Ivančica

Djevice su analitične i skromne. Ivančica je simbol jednostavnosti, čistoće i nevinog izgleda, zbog čega odlično opisuje Djevice.

Vaga – Hortenzija

Vage teže harmoniji, ravnoteži i pravednosti. Raskošna hortenzija, simbolizira njihovu potrebu za skladom i ljepotom u svim aspektima života.

Škorpion – Orhideja

Škorpioni su strastveni, intenzivni i misteriozni. Egzotična orhideja predstavlja duboke emocije i tajanstvenost koji karakteriziraju Škorpione.

Strijelac – Narcis

Strijelci su optimistični i slobodoljubivi avanturisti. Narcis je simbol obnove i novih početaka, zbog čega savršeno predstavlja Strijelce koji gaje ljubav prema istraživanju novih stvari.

Jarac – Zimzelen

Jarčevi su praktični, ambiciozni i odgovorni. Kao trajnica, zimzelen je vitalan čak i u najtežim uvjetima, te tako simbolizira upornost i sposobnost prevladavanja svih izazova, što je bitno Jarčevima.

Vodenjak – Jorgovan

Vodenjaci su inovativni, originalni i puni empatije. Vodenjake simbolizira jorgovan, koji predstavlja samopouzdanje, obnovu i ljubav.

Ribe – Vodeni ljiljan

Ribe su intuitivne i osjećajne. Vodeni ljiljan, koji pluta na površini vode, simbolizira Ribinu duboku povezanost s emocionalnim i duhovnim aspektima života, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh