Svaštara

Ovi horoskopski znakovi glume da su snažni, a zapravo su vrlo osjetljivi

Svi ponekad trebaju nježnost i razumijevanje. No, neki ljudi uspješno skrivaju činjenicu da i njima ponekad treba podrška. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima često glume da su snažne, a zapravo su vrlo osjetljive.

Tuga - Shutterstock

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj neustrašivosti i samopouzdanju, ali ispod tog impulzivnog vanjskog omotača leži nježno srce. Njihova vatrena priroda ponekad prekriva njihovu emocionalnu ranjivost, ali kad se osjećaju povrijeđenima, to može biti duboko bolno iskustvo za Ovnove.

Njihova želja za dominacijom često proizlazi iz unutarnjeg osjećaja nesigurnosti, a njihova ranjivost skriva se iza hrabrog i borbenog duha.

Lav

Lavovi su kraljevi džungle, barem tako izgleda na površini. Snažni, samouvjereni i uvijek u centru pažnje, ali ispod te sjajne fasade krije se duboka potreba za ljubavlju i priznanjem. Lavovi se često bore sa strahom od odbacivanja, što može dovesti do njihovog osjećaja ranjivosti.

Njihova potreba za odobravanjem može ih natjerati da se ponašaju kao da su nepobjedivi, ali u stvarnosti to su nježne duše koje trebaju ljubav i podršku.

Ribe

Ribe su sanjari i empatične duše koje se često bore s unutarnjim nemirima. Iako su poznate po svojoj osjetljivosti, Ribe često skrivaju svoje pravo lice iza maske snage. Njihova sposobnost suosjećanja može ih činiti jakima, ali u stvarnosti, Ribe mogu biti vrlo ranjive na emocionalnu bol.

Njihova maštovita priroda može ih odvesti u svijet fantazije kako bi pobjegli od stvarnosti i zaštitili svoje osjećaje od vanjskog svijeta, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh