Svaštara

Ovi horoskopski znakovi premalo spavaju

Ako ste primijetili da vaš prijatelj ili partner uvijek izgleda kao da nikad ne spava, možda imate posla s jednim od ovih neumornih znakova Zodijaka.

index.hr

Ali, nemojte se brinuti, oni vjerojatno samo planiraju kako osvojiti svijet ili ga promijeniti iz temelja. Ovih pet horoskopskih znakova definitivno premalo spava.

Blizanci

Za Blizance spavanje je čisto gubljenje vremena. Uvijek su u potrazi za novim informacijama, idejama i avanturama. Njihov um uvijek radi na punoj brzini, a spavanje ih samo usporava u osvajanju svijeta.

Lav

Lavovi vole biti u središtu pažnje. Dakle, zašto bi gubili vrijeme spavajući kad mogu biti vani, zabavljati se i osvajati svijet svojom karizmom i sjajem? Spavanje je za njih gubitak prilike za pažnju.

Vodenjak

Vodenjaci su sanjari koji uvijek rade na stvaranju boljeg svijeta. Njihova maštovitost i želja za promjenama često ih drže budnima dok razmišljaju o novim idejama i projektima. Zašto spavati kad mogu sanjati o boljoj budućnosti?
Ovan

Ovnovi su puni energije i strasti. Za njih je spavanje samo gubitak dragocjenog vremena koje mogu provesti u akciji i ostvarivanju svojih ciljeva. Njihova natjecateljska priroda tjera ih da budu uvijek u pokretu.

Škorpion

Škorpioni su strastveni istraživači tajni i dubokih emocija. Njihova znatiželja i želja za istraživanjem često ih drže budnima dok razmišljaju o životnim misterijama i intrigama. Spavanje je za njih gubitak vremena koje mogu provesti u dubokom razmišljanju, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh