Svaštara

Četiri horoskopska znaka koja najteže podnose samoću

SVIMA je ponekad potrebno malo samoće i privatnosti. Međutim, neki ljudi loše podnose izolaciju i više vole biti u društvu. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima najteže podnose samoću.

Muškarac - Ilustracija / Yumama.com

Rak

Za Rakove, samoća može biti poput hladnog tuša za srce. Oni vole biti okruženi obitelji i prijateljima pa, kad se nađu sami, mogu se osjećati izgubljeno i nevoljeno. Za njih društvo je lijek za dušu.

Djevica

Precizne i analitične Djevice često pronalaze svoju udobnost u rutini i planiranju. No, kad se nađu same, mogu se osjećati kao da su izgubile svoj smjer. Njihova sklonost prema perfekcionizmu može ih natjerati da se osjećaju nesigurno i nespremno za suočavanje sa samima sobom.

Vaga

Ovi ljubitelji harmonije i ljepote teže osjećanju balansa u svemu što rade. Kad su same, Vage mogu postati nesigurne i sklone preispitivanju svojih odluka. Njihova potreba za društvom može ih natjerati da se osjećaju nezadovoljno kada su ostavljene same sa svojim mislima.

Ribe

Kad ostanu same, Ribe se mogu osjećati kao da su izgubile dodir sa stvarnošću i sklone su tonuti u svoj svijet mašte. Njihova osjetljiva priroda zahtijeva podršku i razumijevanje drugih kako bi se osjećale sigurno, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh