Svaštara

Vještica ili ratnica: Datum rođenja otkriva kakva ste žena

Ženstvenost je karakteristika ponašanja, izgleda i prirode žene. Svaka žena poseduje određen tip ženstvenosti, a datum rođenja otkriva njihove najdublje tajne.

Anastasiya Gepp/Pexels

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna prave su amazonke. Pouzdaju se jedino u sebe i uvek igraju na sigurno. Ona nije samo lovac već i veoma impulsivna ratnica.

Bik

Ove žene su prave dame koje uspevaju da postignu sve što požele. One su boginje koje i nisu baš dobrice. Mogu bilo kome napraviti raj, ali i pakao od života.

Blizanci

Večite tinejdžerke, koje nikada neće odrasti. Žene u ovom znaku su buntovnici koje ne drži mesto. Uprkos oštroumnosti, one mogu biti veoma sentimentalne i romantične.

Rak

Žena-majka-kraljica. Kada je to potrebo na njenu brižnost svi mogu računati. Žena Rak će uvek biti zaštitnica. Pravi je srećnik onaj koga ona zavoli.

Lav

Ženstvenost ovih žena je kraljevska. Tamo gde se ona pojavi, druge žene nestaju. Kraljice su poznate po tome da svima kroje sudbinu, što je karakteristika žena u ovom znaku.

Djevica

Device su mudre žene kojima svi žele da se približe, ali malo uspe u tome. Pored mudrosti one poseduju odlično pamćenje, pronicljivo zapažanje i čvrstu logiku.

Vaga

Žene Vage su nežne devojčice koje treba štititi od bezdušnog sveta. One su romantične, zamišljene i žive u svom svetu. Ukoliko uspete da kročite u taj njen svet pravi ste srećnik.

Škorpija

Vamp žene. One su 3 u 1: seks bomba, fatalna žena i veštica.Ubistvena ženstvenost krasi dame ovog znaka. Zbog ovakve ženstvenosti muškarci često gube glavu.

Strijelac

Žene Strijelčevi umeju biti ženstvene onda kada je to potrebno. Si padaju na njihov režim „umiljate i fine djevojčice“.

Jarac

Muza o kakvoj su slikari maštali. Svojom pojavom čine da muškarci ispunjavaju sve njene želje. Odlične su kao organizatori i menadžeri.

Vodolija

One su pametne lepotice. Ženstvenost je kod njih često promenljiva, kao i sve ostale njihove osobine. One žive punim plućima. Za njih je uvek potrebno iznova boriti se, što muškarce veoma privlači.

Ribe

One su rođene glumice čije je misli teško pročitati. Ne stajte joj na put, jer vam se u tom slučaju ne piše dobro, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh