Svaštara

Ljudi rođeni u ovim znakovima više vole čitati knjige nego gledati filmove i serije

DOK SU neki možda zaljubljeni u filmsku umjetnost, ovi znakovi se osjećaju najživlje kada se izgube među stranicama knjiga, istražujući svijetove koji su izmaštani, duboki ili inspirativni.

Žena - Pult24.info

Knjige su za njih više od samo zabave; one su put prema spoznaji, maštanju i osobnom rastu.

Djevica

Za Djevice, knjige su poput mape s blagom koju treba istražiti. Ove znatiželjne duše uvijek će radije posegnuti za knjigom koja im daje dublji uvid i više mogućnosti, nego što će vrijeme provesti gledajući nešto na ekranu. Djevice vole organizirati svoje misli i planirati, a knjige im pružaju savršen način da to i ostvare.

Ribe

Ribe su izuzetno maštovite, intuitivne i osjećajne. Za njih knjige su poput prozora u drugi svijet, gdje mogu pobjeći od stvarnosti i potpuno uroniti u priču. Vole sanjariti i osjećati emotivnu povezanost s likovima i situacijama, što im knjige omogućuju na poseban način.

Strijelac

Za Strijelce, knjige su putovanje u nepoznato gdje mogu istraživati nove ideje, kulture i perspektive. Strijelci vole proširivati svoje vidike i tražiti smisao u životu, a knjige im pružaju neiscrpni izvor inspiracije i mudrosti, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh